Nicole Scherzingerin tulikuuma nahka-asu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Formulakuski Lewis Hamilton ja Pussycat Dollsin riveistä tunnetuksi tullut Nicole Scherzinger palasivat hiljattain yhteen. Tällä kertaa heidän eronsa kesti melkein koko kesän ajan. Suhdetta helpottaa muun muassa tieto siitä, että Nicole Scherzinger on päättänyt jättää työnsä X Factorin tuomaristossa.

Nicole Scherzinger on pannut juhlavaihteen päälle ja hän biletti hiljattain halloweenia yhdessä Will.i.amin kanssa Lontoon Cirque Du Soir -yökerhossa. Pussycat Doll osoitti kuuluvansa mirriliigaan edelleenkin, sillä hän oli pukeutunut vartaloa myötäilevään nahka-asuun, joka jätti koko kyljen paljaaksi. Päässä oli asuun sopivat nahkaiset kissankorvat.

Vauhdikas parisuhde on aina ollut Nicolen ja Lewisin tavaramerkkinä, sillä he ovat eronneet monta kertaa viisi vuotta kestäneen suhteensa aikana. 28-vuotiaalla Hamiltonilla ja 35-vuotiaalla Scherzingerillä on ollut ongelmia muun muassa aikataulujen yhteen sovittamisessa.