Opettaja vei oppilaat kouluretkelle penislävistykseen – sai heti potkut

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lävistykset eivät suinkaan ole vasta 1900-luvun loppupuolella alkanut korutrendi, vaan lävistyksiä on tiettävästi tehty jo muinaisessa Egyptissä. Niitä mainitaan myös Raamatussa, ja sukupuolielimiin tehdyt lävistykset olivat nekin viktoriaanisen ajanjakson muoti-ilmiö.

Penislävistyksistä tunnetuin lienee Prinssi Albert, jossa lävistetään rengas terskan alapuolelta virtsaputkeen ja koru tulee ulos virtsaputken suusta. Ei tiedetä, millaisen lävistyksen eräs eteläafrikkalainen opettaja oli oppilailleen teettänyt, kun hän vei kolme 16 – 18-vuotiasta poikaa paikalliseen tatuointistudioon penislävistykseen.

57-vuotias opettaja Pieter Oberholzer oli valmistautunut aiemmin Willowridgen lukion järjestämään uimakilpailuun lämpimän suihkun alla, kun koulun oppilaat olivat nähneet miehen peniksessä lävistyksen. Kuten arvata saattaa, nousi lävistyksestä poikien kesken pienoinen kohu ja mies päätti, että kuukausia kestänyt ilkkuminen saisi luvan loppua.

Hän päätti viedä pojat itse lävistysartistin pakeille ja heille tehtiin studiolla omat penislävistykset. Opettaja meni mukaan ikään kuin henkiseksi tueksi, mutta tajusi tehneensä väärin muutamaa päivää myöhemmin. Hän ilmoitti lävistyksistä poikien vanhemmille ja sai välittömästi potkut. The Star -lehden mukaan samainen opettaja oli myös tarjoillut oppilailleen peniksen muotoista pastaa ja katsonut lintsaamista sormien läpi.