Televisiomoguli otti yhteyttä haudan takaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiljattain omaelämäkerran Spelling It Like It Is -teoksen julkaissut Tori Spelling tuli tunnetuksi isänsä tuottamasta Beverly Hills 90210 -teinisarjasta. Perinnöstä huolimatta Tori joutuu elämään nykyisin aiempaa vaatimattomammin.

Nyt spirituaalinen sanansaattaja Rebecca Rosen on kertonut, että nelikymppinen Tori Spelling saa paljon rajantakaisia viestejä isältään Aaron Spellingiltä. Meedio kertoi E! Newsin haastattelussa, että Aaron lähettää tyttärelleen kuvainnollisesti kolikoita ja vinkkaa, että nainen on oikealla polulla elämässään.

Tori Spelling sen sijaan on paljastanut, että kaksi hänen lapsistaan keräilee kolikoita ja eräänä päivänä hänen kuusivuotias tyttärensä oli kertomansa mukaan löytänyt taikakolikon. Meedio muistutti teinisarjan näyttelijää, että Aaron arvostaa tytärtään suuresti myös tuonpuoleisesta käsin ja ymmärtää häntä nyt paremmin kuin koskaan eläessään.

Tori on kirjoittanut kirjassaan tajunneensa aikojen saatossa, että raha ei ole tärkeintä elämässä. Hän asuu parhaillaan perheensä kanssa vaatimattomassa vuokratalossa San Fernando Valleyssa, Los Angelesissa. Dean McDermottilla ja Tori Spellingillä on neljä lasta: Kuusivuotias Liam, kuusivuotias Stella, kaksivuotias Hattie ja reilun vuoden ikäinen Finn. He avioituivat vuonna 2006.