Hotelliin miljoonan pallon pallomeri – tekisikö mieli hypätä?

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pallomeret ovat lasten ja lapsenmielisten suosikkipaikkoja, sillä siellä pääsee villisti peuhaamaan eri väristen muovipallojen seassa. Pallomerestä noustessa on yleensä vaarana, että hiukset ja vaatteet ovat sähköistyneet.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Nyt Sanghaissa sijaitseva Kerry Hotel on hemmotellut asiakkaitaan täyttämällä hotellin uima-altaan miljoonalla muovipallolla. Jättikokoinen pallomeri toteutettiin rintasyöpäkampanjan nimissä ja asiakkaat pomppivat siellä sydämensä kyllyydestä. Pallomeri on 25 metriä pitkä ja 13 metriä leveä.

Takavuosina pallomeriä nähtiin jopa ostoskeskuksissa, huvipuistoissa ja risteilylaivoilla, mutta nykyään niitä on hieman harvemmassa. Syynä pidetään sitä, että jotkut vanhemmat ovat kyseenalaistaneet pallomeret niiden huonon hygieniatason vuoksi.