Kommunistipoliitikko nukkui rahakasan päällä – kansa raivostui videosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tasa-arvoista yhteiskuntamallia puolustava kommunismi pyrkii yleensä työväenluokan olojen parantamiseen. Nyt eräs intialaisen kommunistipuolueen jäsen on ajautunut harhateille kannattamastaan aatteesta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Verkkoon nimittäin lipsahti vahingossa videokuvaa, jossa Intian kommunistisen puolueen jäsen makailee rahaa täynnä olevassa sängyssä. Videolla rahan seassa lekotteleva mies, Samar Acharjee, on saanut roimasti kritiikkä toimistaan.

Hän sanoo videolla, että sängyssä on ainakin 100.000 dollaria riihikuivaa, mutta tosiasiassa seteleiden arvo on tästä korkeintaan neljäsosa. Lisäksi mies leveilee videolla nukkuneensa samanlaisessa pedissä peräti kuusi kertaa ja rahat ovat peräisin valtion sopimuksista. Tämä kommunisti on hyvin kaukana köyhälistöstä.