Erikoinen kuplahotelli houkuttelee turisteja – tähtitaivaan alle

Matkailu · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa esitettiin kuluneen kesän aikana Stephen Kingin romaaniin perustuvaa scifisarjaa nimeltään Under The Dome. Ensimmäinen tuotantokausi kertoi pienen Chester’s Millin kaupungin päälle muodostuneesta oudosta kuvusta. Asukkaat jäivät kuvun alle jumiin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt samankaltaisesta tilanteesta pääsee nauttimaan erikoisessa kuplahotellissa, joka löytyy Ranskan luonnonhelmasta. Kyseessä on kuplamainen huone, jossa pääsee nukkumaan läpinäkyvän kuvun alle. Huone ei sovellu tyhjätaskuille, sillä Attrap’Reves -hotelli kustantaa hieman normihotellia enemmän.

Vaikka idea on veikeä, niin saattaa joku kärsiä kuplan alla ahtaanpaikankammosta. Toisaalta mikä olisikaan ihanampaa kuin makailla oman rakkaan kanssa sängyssä ja katsella tähtitaivasta? Tosin saman pystyy toteuttamaan hieman erähenkisemmin taivasalla retkeillen.