Morrissey vakavassa auto-onnettomuudessa – useita vammoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittirokkari Morrissey tunnetaan suorasanaisena tähtenä, joka herättää usein kohua mielipiteillään. The Smiths -yhtyeen entinen laulaja joutui taannoin perumaan osan suunnitelluista keikoistaan sairastapauksen vuoksi.

Nyt 53-vuotias laulaja on toimitettu jälleen sairaalaan Los Angelesissa. Hänen kerrotaan joutuneen vakavaan auto-onnettomuuteen sunnuntaina. Morrissey on saanut onnettomuudessa useita vammoja päähän, kaulaan ja käsiin, True-to-you.net-sivusto raportoi. Morrissey on kiittänyt julkisesti Cedars-Sinai sairaalan henkilökuntaa saamastaan avusta, ja hän voi olosuhteisiin nähden ilmeisesti hyvin.

The Smiths -yhtyeen hajoamisen jälkeen Morrissey on työstänyt musiikkia soolourallaan. 53-vuotias laulaja kuitenkin paljasti taannoin, että hän suunnittelee eläkkeelle jäämistä kahden vuoden sisällä. Hän aikoo myös julkaista lähitulevaisuudessa 660-sivuisen omaelämäkerran. Hän nousee aika ajoin kyseenalaisiin otsikoihin kärkkäiden kommenttiensa ansiosta.