Näytä rikkaalta edes kerran elämässäsi – tässä hulvaton vinkki

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Raha ja maallinen mammona pyörittävät monen mielestä tätä maailmaa. Näin todetaan usein melko tuomitsevaan sävyyn. Mutta eihän se ketään vahingoita, jos on pankkitilin saldo kunnossa, vaikutusvaltaa ja ystäviä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kysymys kuuluu, miten rikkautta voi saavuttaa elämässään? David Correos -niminen YouTube-käyttäjä viisveisaa perinteisistä ohjeistuksista, kuten työn hankkimisesta ja esimerkiksi elämäntapaoppaiden lukemisesta. Miehen mielestä nimittäin ulkonäkö on kaikki, mitä tarvitaan.

Correosin keinot perustuvat yksinkertaiseen metodiin. Henkilö tarvitsee cocktail-juhlien upeimpaan asuun vain liimaa, rusetin ja seteleitä. Kun rusetti on kiinnitetty paikoilleen ja koko alaston vartalo peitetty seteleillä, voi tekaista seksikkään voitontanssin. Correos muistetaan myös videosta, jossa hän neuvoi jokin aika sitten täydellisen Miley Cyrus -asun luomisessa omintakeisin keinoin.