Ryanairin lentoemänniltä kuuma tyttökalenteri – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ryanair on teettänyt vuodesta 2008 henkilökuntansa tähdittämän tyttökalenterin, jonka myynnistä saavutetut tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna kalenteri kuvattiin Kreetalla Hanian kauniissa maisemissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hiljattain julkaistussa vuoden 2014 tyttökalenterissa poseeraa estottomasti 13 Ryanairin henkilökuntaan kuuluvaa naista, joiden päällä nähdään lentoemännän univormujen sijaan värikkäitä bikinejä. Yksi kalenteri kustantaa asiakkaalta tasan kymmenen euroa, Daily Mail tietää.

Ryanair lahjoittaa kalenterituotoista vuosittain noin 100.000 euroa nuorten syöpäjärjestöjen hyväksi. Lentoyhtiö on kysynyt matkustajiensa aatteita tyttökalenteriin liittyen, ja yhtiön edustajien mukaan 99 prosenttia Ryanairilla matkustavista tukee hanketta. Osan mielestä kalenterissa pitäisi olla myös miehiä.