Liam Gallagher haluaa koiransa takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittibändi Oasiksen eniten laulaja Liam Gallagher nousi kesällä otsikoihin, kun New York Times -lehden toimittaja Liza Ghorbani väitti rokkarin olevan hänen talvella syntyneen tyttärensä isä. Sittemmin rokkari muutti yhteen entisen bändinsä työntekijän kanssa.

Yhtä asiaa Liam on kuitenkin jäänyt kaipaamaan entisestä avioliitostaan Nicole Appletonin kanssa. Rokkari on nimittäin vakavissaan harkinnut hakevansa parin lemmikkikoirat, Ruby Tuesdayn ja Brigitte Bardotin kotiinsa, koska hänellä on suunnaton ikävä niitä.

Liamin on kerrottu turvautuvan koviin otteisiin ja mies on jopa tiedustellut apua eläinten pelastuspartiossa työskentelevältä ystävältään, Femail First raportoi.

Liam Gallagher on rakastunut entiseen työntekijäänsä Debbie Gwytheriin. Pari osti yhteisen kartanon Liamin entisen vaimon naapurista Pohjois-Lontoosta. Miljoonaomaisuuden musiikillaan kerryttänyt Liam Gallagher palkkasi hiljattain eroasianajajakseen Fiona Shackeltonin, joka on toiminut myös Paul McCartneyn leivissä Beatles-tähden erottua Heather Millsistä. Pariskunta ei esittäydy virallisesti yhdessä ennen lopullista eroa Nicolesta.