Heidi Montagin jättirinnat ovat historiaa – esitteli uudet muotonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen kohujulkkis Heidi Montag muistetaan siitä, että hän teetti itselleen muutama vuosi sitten lukemattomia kauneusleikkauksia, joista 10 kerralla tehtyä olivat vielä hänen henkensä. Kaunotar suurennutti rintojaan F-kuppiin, mutta tuli sittemmin katumapäälle.

Montag myönsi taannoin, etteivät hänen kasvonsa kykene enää muodostamaan ilmeitä kuin aiemmin ja että halaaminenkin tuottaa kipua. Äskettäin Heidi kävi pienennyttämässä rintojaan F-kuppikoosta D-kuppikokoon. Nyt Heidi on toipunut operaatiosta niin, että hän esitteli jo tuloksia kuvissa.

Realityjulkkis Heidi Montag syytti aikoinaan plastiikkakirurgiaan Frank Ryania tehdyistä leikkauksista. Vastuu oli hyvä vierittää ammattilaiselle varsinkin sen jälkeen, kun tämä kuoli traagisesti auto-onnettomuudessa, eikä ollut enää paikalla vastaamassa väitteisiin. Playboy tarjosi Heidille taannoin 3,7 miljoonaa alastonkuvista, mutta Montag ei suostunut.