Naisille turva-alushousut – estävät raiskauksen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Entisaikaan naisille saatettiin laittaa metallinen siveysvyö, jonka avulla varmistettiin vaimon uskollisuus tai nuoren neitokaisen neitsyys. Kyseiset varmuuslaitteet olivat kuitenkin hyvin epämukavia ja niissä oli vain pienet aukot tarpeiden tekemistä varten.

Kuva: VImeo
Kuva: VImeo

Nyt markkinoille on tullut mullistava uutuus, joka ei päästä ventovieraita naisen pöksyihin. Kyseessä on AR Wear -nimisen naisten alushousut, jotka tekijänsä mukaan estävät muun muassa naisten raiskaamisen, sillä niitä on liki mahdoton saada pois päältä tai rikkoa pukemisen jälkeen.

Alushousuissa on pieni lukitussysteemi, jonka voi säätää 132 eri asentoon. Toisin sanoen ne pystyy riisumaan helposti hädän tullen, mutta muille niiden avaaminen on lähes mahdotonta, Geekologie-sivusto vakuuttaa. Alushousujen lisäksi turvakalsareista on tehty lukuisia variaatioita esimerkiksi urheilijoille.