Aubrey O’day julkaisi rintavan omakuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sittemmin pillit pussiin laittaneesta Danity Kane -tyttöbändistä tutuksi tullut poppari Aubrey O’Day yrittää lanseerata parhaillaan soolouraa. Neitokaisen Between Two Evils -soololevy julkaistiin elokuussa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

29-vuotias vaaleaverikkö on ollut tuttu näky esimerkiksi bikinikuvista. Nyt Aubrey O’Day on julkaissut Instagram-tilillään varsin rohkean otoksen. Peilin kautta otetussa omakuvassa laulajattarella on päällään lyhyt valkoinen toppi, joka hädin tuskin peittää hänen rintansa.

Aubrey O’Day on irlantilais-havaijilaista syntyperää. Hän liittyi Danity Kaneen vuonna 2006. Yhtye laittoi pillit pussiin vuonna 2009. Tänä vuonna julkisuuteen on tullut huhuja, että ryhmä olisi palaamassa takaisin yhteen neljän naisen voimin.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat