Aubrey O’day julkaisi rintavan omakuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sittemmin pillit pussiin laittaneesta Danity Kane -tyttöbändistä tutuksi tullut poppari Aubrey O’Day yrittää lanseerata parhaillaan soolouraa. Neitokaisen Between Two Evils -soololevy julkaistiin elokuussa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

29-vuotias vaaleaverikkö on ollut tuttu näky esimerkiksi bikinikuvista. Nyt Aubrey O’Day on julkaissut Instagram-tilillään varsin rohkean otoksen. Peilin kautta otetussa omakuvassa laulajattarella on päällään lyhyt valkoinen toppi, joka hädin tuskin peittää hänen rintansa.

Aubrey O’Day on irlantilais-havaijilaista syntyperää. Hän liittyi Danity Kaneen vuonna 2006. Yhtye laittoi pillit pussiin vuonna 2009. Tänä vuonna julkisuuteen on tullut huhuja, että ryhmä olisi palaamassa takaisin yhteen neljän naisen voimin.