Tulli löysi kurpitsoista huumaavan yllätyksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huumeiden salakuljettajat keksivät kerta toisensa jälkeen mitä uskomattomampia keinoja laittomien aineiden kuljettamiseksi maasta toiseen. Yleisin keino lienee se, että huumeita tungetaan tiiviiksi pakattuina vartalon aukkoihin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Kanadan rajavartijat ovat olleet erittäin valppaana, kun he olivat löytäneet erään naisen matkatavaroista kolme kokaiinikurpitsaa. Nainen oli nimittäin pakannut matkalaukkuunsa kolme Halloweeniin kuuluvaa kasvia, mutta oli täyttänyt ne kokaiinilla. Huumeita löytyi yhteensä noin kaksi kiloa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kokaiinit paljastuivat normaalissa matkatavaroiden läpivalaisussa Trudeaun kansainvälisellä lentokentällä Montrealissa. Poliisi on aloittanut tapauksen johdosta tutkinnan ja nainen joutuu Halloween-kepposen takia vankilaan vähintään kahdeksi vuodeksi, Huffington Post raportoi.