Harry Styles yrittää iskeä Jennifer Lawrencen – pyysi jo kotiinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka One Direction -poikabändin komistus Harry Styles on sanonut, että hän on harrastanut elämässään seksiä vain kahden naisen kanssa, tunnetaan laulaja aikamoisena pelimiehenä. Hänen tiedetään tuntevan vetoa etenkin itseään vanhempiin naisiin.

Nyt Harry on iskenyt silmänsä monien ihailemaan Jennifer Lawrenceen, joka puolestaan mielletään ikäistään kypsemmäksi ja fiksummaksi naiseksi. 19-vuotias Harry on lähettänyt 23-vuotiaalle Jenniferille viestejä, joissa hän pyytää naista viettämään kanssaan aikaa, kunhan saapuu Aasian kiertueeltaan Los Angelesiin. Harrylla on enkelten kaupungissa uusi asunto, ja hän palaa halusta esitellä sitä näyttelijättärelle.

Daily Star -lehti kertoo Harry Stylesin iskeneen silmänsä kauniiseen näyttelijänaiseen jo aikoja sitten, ja Jennifer on myöntänyt olevansa imarreltu saamastaan kunniasta. Äsken Harry Styles yritti hurmata televisiojuontaja Samantha Armytagea haastattelun aikana Australiassa, mutta nainen kertoi laittaneensa nuorukaiselle jäitä hattuun, koska on tarpeeksi vanha ollakseen tämän äiti.

Harry Stylesillä oli taannoin suhde itseään 14 vuotta vanhempaan X Factor -juontaja Caroline Flackiin. Romanssista uutisoitiin vuonna 2011 viihdelehdissä, jolloin nainen kertoi kiharapään karisman vieneen mennessään. One Direction -hottis on myös tapaillut nuoria tähtiä, kuten Taylor Swiftiä ja Cara Delevingneä.