Pikkupojan naamiaisasu pahasti pieleen – mitä ihmettä äiti ajatteli?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Halloweenin yksi tarkoitus on pukeutua naamiaisasuun, joka on samalla pelottava, mutta kekseliäs. Vaikka kyseinen juhla on tämän vuoden kohdalta ollutta ja mennyttä, kantautuu siihen liittyviä uutisia edelleenkin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt maailmalla kohistaan seitsemänvuotiaan pikkupojan naamiaisasun vuoksi. Virginiasta kotoisin oleva Jackson Black pukeutui nimittäin äitinsä suostumuksesta legendaarisen viharyhmä Ku Klux Klanin asuun naamiaisissa.

WTKR-televisiokanava kertoo, että asun inspiraation lähteenä oli Paistetut vihreät tomaatit -elokuva ja äiti teki puvun pojan pyynnöstä. Puku aiheutti suuresti närää naapurustossa ja se pääsi paikallisuutisten ykkösaiheeksi. Äiti puolusteli asuvalintaa kameroille.

Ku Klux Klan on Yhdysvalloissa toimiva liike, jonka väkivaltaiset toimintatavat kohdistuvat yleensä maan mustaan väestönosaan. Seura perustettiin vuonna 1865, mutta sen mahti on hiipunut ihmisten suvaitsevaisuuden lisääntymisen myötä.