Musiikkivideo pullollaan optisia harhoja – näin silmää huijataan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pomplamoose-yhtye on tullut tunnetuksi kappaleistaan ja videoistaan, jotka ovat saaneet uuden käsittelyn bändin hyppysissä. Yleensä Pomplamoosen versiot häkellyttävät upeudellaan. Nyt vuoroon pääsee Lorden listahitti Royals, joka saa yllättävät kaverit kappaleeseen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Yhdellä otolla kuvattu video esittelee nimittäin mash-up -kappaleen, jossa yhdistetään kolme biisiä kokonaisuudeksi. Pääasiallisin kappale on Lorden mainetta ja menestystä maailmalla niittävä Royals, ja sen taustabiittinä soi Tupacin legendaarinen Californian Love ja väillä vuoronsa ottaa Beck’s-yhtyeen Loser-kappale.

Lopputulos on melko toimiva, ja se saavutti ensimmäisen vuorokauden aikana liki puoli miljoonaa katsojaa. Pomplamoosen fanit ovat videosta enemmän kuin mielissään, sillä yhtyeen edellisestä kappaleesta on vierähtänyt jo kahdeksan kuukautta. Videolla katsojien silmiä huijataan näyttävillä optisilla harhoilla.