Lahjaidea some-addiktille – tältä näyttää Twitter-muki

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikroblogipalvelu Twitter ei ehkä ole Suomessa yhtä suosittu kuin vaikkapa Facebook, mutta sivuston ahkeria käyttäjiä löytyy myös meiltä. Palvelussa käytetään niin sanottuja #hashtageja, jotka helpottavat löytämään sisältöä sosiaalisesta mediasta.

Kuva: Amazon
Kuva: Amazon

Nyt Twitter-fanit voivat nauttia aamukahvinsa omasta Twitter-mukista. Thumbs Up -yrityksen valmistaman mukin kylkeä koristaa sivuston logosta tuttu sininen lintu, ja sen kahva on tietenkin hashtagin muotoinen.

– Tämä hashtag-kahvalla varustettu muki on hellävarainen muistutus siitä, että sinun täytyy palata nettiin uusimpien päivitysten äärelle. Vaihtoehtoisesti voit yrittää pitää itsesi poissa tietokoneelta niin kauan, että ehdit juoruilla vanhanaikaisesti kavereidesi kanssa kahvikupin äärellä, tuotekuvailussa kerrotaan.

Thumbs Up tarjoilee turhakkeita myös muun sosiaalisen median ystäville, sillä yritys valmistaa myös esimerkiksi Reddit-sivuston inspiroimia avaimenperiä ja Instagram-lompakoita. Twitter-muki kustantaa Amazon-verkkokaupassa 13,99 dollaria, eli noin 10,50 euroa.