Tiffany Stanley maailman seksikkäin rullaluistelija?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiset ja brittiläiset televisiotähdet ovat yleensä suoraan maailmanlaajuisesti tunnetuja, koska maiden markkinat ovat niin suuret. Monissa pienemmissä maissa on sen sijaan suosikkitähtiä, jotka odottavat kansainvälistä läpimurtoaan. Yksi heistä on Tiffany Stanley.

Irlantilainen televisiotähti Tiffany Stanley on nyt suunnannut Yhdysvaltoihin, jossa hänet kuvattiin rullaluistelemassa hieman huonolla menestyksellä. Hän nimittäin ajautui hiekalle ja kaatui. Yllään neitokaisella oli tietenkin bikinit, jotka eivät ainakaan vähentäneet katsojien määrää.

Irlantilainen Tiffany Stanley tunnetaan kotimaassaan parhaiten RTE-kanavalla esitettävän Republic of Telly -ohjelman tähtenä. Aiemmin hän on kuitenkin ollut mukana monissa muissakin televisiosarjoissa, kuten ICA Bootcamp, Ireland AM ja Xpose sekä elokuvassa Honeymoon for One.