Jennifer Lawrencen näyttävä muodonmuutos – tältä näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodissa on meneillään uusi tyylivillitys, jossa pitkät kutrit saavat kyytiä, ja tilalle leikataan liki poikamainen kampaus. Lyhyet hiukset löytyvät tätä nykyä muun muassa Rihannalta, Beyoncelta, Sandra Bullockilta ja Miley Cyrusilta.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Nyt myös Jennifer Lawrence on liittynyt lyhythiuksisten naisten joukkoon, sillä hän julkaisi kuvia uudesta ulkonäöstään Facebookissa. Vaaleat hiukset sopivat hänelle, mutta ne tekevät hänestä ikäistään vanhemman näköisen. Jennifer Lawrence äänestettiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäämmäksi naiseksi elokuvalehti Empiren äänestyksessä. Hän on silti joutunut usein haukkujen kohteeksi ”ylipainonsa” vuoksi.

Hän on saavuttanut suurta ammatillista menestystä lyhyessä ajassa. Äskettäin talouslehti Forbes listasi hänet maailman toiseksi eniten tienaavaksi naisnäyttelijäksi, sillä hän kerrytti yhden vuoden aikana omaisuuttaan 25 miljoonalla dollarilla. Lisäksi neitokainen saa suitsutusta siitä, että hän on harvinaisen aito ja lahjakas, vaikka hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä.