Pikkupoika pukeutui eläintarhaan tiikeriksi – näin kävi tiikerihäkin luona

Matkailu · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, kuinka brittiläinen eläintarha kielsi asiakkailtaan eläinprintteihin pukeutumisen. Safariajeluita tarjoavan eläinpuiston mukaan kuosit saavat eläintarhan asukit suunniltaan.

Nyt YouTubessa nähdään video siitä, miten Tacomassa sijaitsevassa eläintarhassa elävä tiikerinpentu reagoi pikkupoikaan, joka on pukeutunut tiikeriasuun. Kaksikko leikkii villisti ja heillä on selvästi kivaa keskenään. Kumpikaan ei näytä pelkäävän lasin takana juoksevaa raidallista olentoa.

Videolla juoksenteleva Point Defiance Zoo & Aquarium -eläintarhan tiikerinpentu Kali on syntynyt huhtikuussa. Naarastiikeri on kasvanut puolessa vuodessa roimasti ja eläintarhan nettisivujen mukaan se viettää päivänsä lähinnä tarhassa leikkien. Tällä kertaa iloinen pentu sai myös kaverin leikkeihin.