Kuka näyttelijöistä on kuollut eniten valkokankaalla?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni on sitä mieltä, että elokuviin kuuluu onnellinen loppu tai muuten elokuva on kokonaisuudessaan turha. Tämä ei kuitenkaan päde kaikkiin legendaarisimpiin tarinoihinkaan, joista muistettavin lienee Romeon ja Julian traaginen loppu.

Femail First listasi elokuvatähdet, jotka joutuvat usein viikatemiehen viemäksi valkokankailla. Toisin sanoen, mikäli et tahdo tietää missä elokuvassa kukakin kuolee, ei tätä juttua kannata lukea pidemmälle. Listan voi kuitenkin aloittaa Leonardo DiCapriosta, joka on kuollut valkokankailla yhteensä yhdeksän kertaa. Hän on kohdannut loppunsa Romeon ja Julian lisäksi siis kahdeksassa muussa elokuvassa.

Sen sijaan kaikkien naisten rakastama Bruce Willis on kohdannut loppunsa 11 kertaa, ja ikimuistoisin kuolema nähdään kaiketi Armageddon-elokuvassa. Ruskeasilmäinen Johnny Depp on kuollut valkokankaalla yhteensä 12 kertaa, ja ensimmäinen näistä oli hänen uransa aloittaneessa Painajainen Elm Streetillä -elokuvassa.

Saman verran kuolemia on kertynyt myös Air Force One ja Lost in Space -elokuvissa tyhjää potkaisseelle Gary Oldmanille. Kolmanneksi eniten elokuvissa kuollut Robert De Niro on kohdannut loppunsa 17 kertaa, kun taas Sean Bean on lopettanut elonsa peräti 21 kertaa. Kumpikaan näistä pitkän linjan näyttelijöistä ei kuitenkaan päihitä eniten elokuvissa kuolleen herran lukua. John Hurt on nimittäin näyttelijä, joka on kuollut elokuvissa 50-vuotisen uransa aikana huikeat 40 kertaa.