Stara Sean Penn

Viihdeuutiset

Sean Pennin stalkkeri pidätettiin – ui meren kautta tähden kotiin

Oscar-palkittu näyttelijä Sean Penn on yhdysvaltalainen pitkän linjan näyttelijä ja elokuvaohjaaja. Mies on tällä hetkellä sinkku erottuaan viime vuonna suosikkinäyttelijä Charlize Theronista. Yksi miehen pakkomielteisistä faneista on nyt pidätetty.

TMZ uutisoi Sean Pennia piinanneesta naisesta, joka on lopulta lähtenyt poliisien huomaan. Nainen oli uinut Sean Pennin Malibussa sijaitsevan kodin rannalle kaksi kertaa kahden päivän aikana. Sen jälkeen nainen oli mennyt miesnäyttelijän asuntoon sisään.

Tyynessä valtameressä uimisen lisäksi nainen on soittanut Sean Pennille noin 50 kertaa yhden vuoden aikana. Hän on lähetellyt miehelle myös sähköposteja. 51-vuotias stalkkeri uskoo olevansa romanttisessa suhteessa näyttelijän kanssa. Nainen vapautui vankilasta maksettuaan 150.000 dollarin takuusumman.

#acting #actor #character #hollywood #seanpenn #dinasty

A photo posted by @boboboout on

Elokuvat

Elokuva-arvostelussa Walter Mittyn ihmeellinen elämä

J. Karjalainen on laulanut hänestä laulun. Walter Mitty (Ben Stiller) on Mies, jolle ei koskaan tapahdu mitään. Hän on haaveilija, joka herättää toisissa huvittuneisuutta vaipumalla ajoittain omiin maailmoihinsa. Työkavereilta ei heru arvostusta, rakkauselämä on olematon ja peilistä katsoo harmaata zombieta muistuttava ilmestys.

Kaikki näyttää Mittyn arjessa melko mahdottomalta, kunnes elämäänsä leipääntynyt mies päättää tehdä asialle jotain. Walter Mittyn ihmeellinen elämä -elokuva maalaa kuvan mukavuusrajojensa sisälle ujuttautuneesta herrasmiehestä, joka on ollut viimeiset 16 vuotta saman firman palveluksessa. Horroksesta hänet herättää irtisanomisen uhka, joka pakottaa Mittyn mielikuvista oikeaan maailmaan.

Sankarillisen alter egonsa kanssa mielikuvissaan askaroiva perusjantteri saa toteuttaa villeimmät fantasiansa lähtiessään metsästämään ainoaa keinoa, jolla hän voisi pelastaa oman nahkansa firmassa. Seikkailu vie miehen ympäri maailmaa paikkoihin, joista hän on aiemmin vain lukenut. Romanttista kuhinaakin alkaa ilmestyä lähipiiriin viehättävän työkaverin (Kristen Wiig) muodossa.

Kohtalonomainen elokuva näyttää sen, miten ihmisen elämä voi muuttua vain muutaman päätöksen aikaansaannoksena. Kokemus lienee innostava ja rohkaiseva kaikille niille, jotka vielä odottelevat unelmiensa elämän alkamista. Hyvän mielen draamakomedia sopisi minkä tahansa hyvinvointi ja elämänmuutos -seminaarin aloituspätkäksi. Viesti on selkeä – ainoa este omalle onnellisuudelle olet sinä itse.

Lajityyppi: Komedia, draama, seikkailu, fantasia
Ohjaaja: Ben Stiller
Pääosissa: Ben Stiller, Kristen Wiig, Shirley McLaine, Sean Penn, Adam Scott, Kathryn Hahn.
Ensi-ilta: 27.12.2013
Kesto: 1 h 55 min
Ikäraja: 7

Pisteet: 4/5

Viihdeuutiset

Kuka näyttelijöistä on kuollut eniten valkokankaalla?

Moni on sitä mieltä, että elokuviin kuuluu onnellinen loppu tai muuten elokuva on kokonaisuudessaan turha. Tämä ei kuitenkaan päde kaikkiin legendaarisimpiin tarinoihinkaan, joista muistettavin lienee Romeon ja Julian traaginen loppu.

Femail First listasi elokuvatähdet, jotka joutuvat usein viikatemiehen viemäksi valkokankailla. Toisin sanoen, mikäli et tahdo tietää missä elokuvassa kukakin kuolee, ei tätä juttua kannata lukea pidemmälle. Listan voi kuitenkin aloittaa Leonardo DiCapriosta, joka on kuollut valkokankailla yhteensä yhdeksän kertaa. Hän on kohdannut loppunsa Romeon ja Julian lisäksi siis kahdeksassa muussa elokuvassa.

Sen sijaan kaikkien naisten rakastama Bruce Willis on kohdannut loppunsa 11 kertaa, ja ikimuistoisin kuolema nähdään kaiketi Armageddon-elokuvassa. Ruskeasilmäinen Johnny Depp on kuollut valkokankaalla yhteensä 12 kertaa, ja ensimmäinen näistä oli hänen uransa aloittaneessa Painajainen Elm Streetillä -elokuvassa.

Saman verran kuolemia on kertynyt myös Air Force One ja Lost in Space -elokuvissa tyhjää potkaisseelle Gary Oldmanille. Kolmanneksi eniten elokuvissa kuollut Robert De Niro on kohdannut loppunsa 17 kertaa, kun taas Sean Bean on lopettanut elonsa peräti 21 kertaa. Kumpikaan näistä pitkän linjan näyttelijöistä ei kuitenkaan päihitä eniten elokuvissa kuolleen herran lukua. John Hurt on nimittäin näyttelijä, joka on kuollut elokuvissa 50-vuotisen uransa aikana huikeat 40 kertaa.

Elokuvat

Arvostelu: Gangsterisota

Gangsterisota-elokuvaa mainostetaan tositapahtumiin perustuvana. Jo ensi-minuuteilla tehdään kuitenkin selväksi, että James Ellroyn romaanien ja L.A. Confidential -elokuvan kaltaista vakavaa sukellusta 40-luvun järjestäytyneen rikollisuuden synkkään maailmaan ei kannata odottaa.

Sen sijaan Gangsterisota tarjoilee lähes kahden tunnin verran puhtaan suoraviivaista, poikamaista toimintaviihdettä. Vuonna 1949 Los Angelesissa eletään kovia aikoja. Gangsteri Mickey Cohenista (Sean Penn) on tullut kaupungin rikosmaailman pelätyin hahmo. Poliisit ovat Cohenin edessä voimattomia, sillä tämän rikosliiga on onnistunut päästämään mahdolliset todistajat hengiltä ja lahjomaan tuomioistuimen edustajat.

Poliisipäällikkö Bill Parker (Nick Nolte) ottaa käyttöönsä kovat keinot. Hän värvää toisen maailmansodan veteraanin, ylikonstaapeli John O’Maran (Josh Brolin), kokoamaan salaisen ryhmän. Heidän tehtävänään on tuhota Cohenin rikollis-imperiumi sissisotilaiden keinoin. O’Maran tärkeimpänä apulaisena toimii hänen kollegansa Jerry Wooters (Ryan Gosling), jolla on meneillään vispilänkauppaa Cohenin tyttöystävä Grace Faradayn (Emma Stone) kanssa.

Zombieland-yllätyshitillä mainetta keränneen Ruben Fleischerin ohjaama Gansterisota ei kliseitä välttele. Hyvät poliisit ovat puhtoisia ja hyvännäköisiä. Sankari John O’Moran on kovaotteinen, mutta turvautuu väkivaltaan, koska se on elokuvan maailmassa ainoa ratkaisu.

Jerry Wooters on elokuvan ”Han Solo”, viinaan ja naisiin menevä renttu, jonka sisällä sykkii puhdas sydän. Pahat rikolliset tunnistaa arpisista kasvoista ja siitä, että he huutavat paljon. Gangstereita lahtaava ryhmä on varsin monikulttuurinen: Mukana on musta poliisi, latinopoliisi, vanha poliisi ja nörttipoliisi, mutta kaikki tulevat elokuvan miljööseen – 1940-luvun Amerikkaan – nähden varsin hyvin toimeen.

Elokuvan näyttelijäkaarti on Hollywoodin puhdasta A-luokkaa. Parhaiten pinnalle nousevat Ryan Gosling ja Emma Stone, joista jälkimmäinen tuo testosteronin täyttämään elokuvaan kaivattua ihmillisyyttä ja naiskauneutta. Sean Penn piiloutuu gangsteripomon roolissaan runsaan maskeerauskerroksen alle ja muistuttaa enemmänkin piirrossarjan hahmoa kuin todellista rikollista. Tämä kuitenkin sopii tyylilajiin.

Gangsterisota korvaa juonen ennalta-arvattavuuden tyylillä. Kliseisyys ei haittaa, kunhan osaa vihkiytyä elokuvaan toimintaa ja kioskikirjallisuutta kumartavana viihde-elokuvana. Heikkouksista huolimatta Gangsterisodan suoraviivaisessa huvissa ja vanhanaikaisuudessa on mieltä lämmittävää charmia, jolla se erottuu edukseen modernien toimintaelokuvien joukosta.

Lajityyppi: Toiminta, rikoselokuva, draama
Ohjaaja: Ruben Fleischer
Pääosissa: Ryan Gosling, Josh Brolin, Sean Penn, Emma Stone
Ensi-ilta: 1.3.2013
Kesto: 1h 53 min
Ikäraja: 16

Pisteet: 3/5

Viihdeuutiset

Onko tämä lihaskimppu tosiaan Sean Penn?

Oscar-voittaja Sean Penn erosi pari vuotta sitten vaimostaan Robin Wrightista, minkä jälkeen hän seurusteli muun muassa näyttelijäkaunotar Scarlett Johanssonin kanssa. Äskettäin 52-vuotias tähti kertoi uskovansa, etteivät hänen eksänsä koskaan rakastaneet häntä.

Nyt näyttelijäkonkari on bongattu Havaijin lomalta yllättävän lihaksikkaassa kunnossa. Nuorekkaassa kunnossa oleva Sean Penn ikuistettiin Maui-saaren rannalla sinisissä shortseissa otoksiin, jotka toivat hyvin esille varsinkin hänen timmin yläkroppansa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Sean Penn oli naimisissa poptähti Madonnan kanssa vuosina 1985 – 1989. Tuorein Oscar-palkinto tuli Pennille todellisena yllätyksenä. Tuotantoyhtiö ehti nimittäin jo peruuttaa voitonjuhlat, sillä he pitivät The Wrestler ja Slummien miljonääri -elokuvia niin ylivoimaisina voittajasuosikkeina. Toisin kuitenkin kävi, ja Milk-elokuva sai lopulta Oscarit parhaasta miespääosasta ja parhaasta käsikirjoituksesta.

Viihdeuutiset

Sean Penn lahjoitti sotaveteraanille jättisumman

Vuonna 2009 Oscar-gaalassa jo toistamiseen parhaan miespääosan Oscar-pystillä palkittu Sean Penn erosi pari vuotta sitten vaimostaan Robin Wrightistä neljäntoista vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin näyttelijä on seurustellut muun muassa näyttelijäkaunotar Scarlett Johanssonin kanssa.

Hieman pahana poikana tunnetuksi tullut Penn on nyt esitellyt erittäin anteliasta puolta itsestään. Radar Online -sivusto kertoo, kuinka menestysnäyttelijä on antanut huikeat 15.000 dollaria tälle entuudestaan täysin tuntemattomalle sotaveteraanille. Oscar-voittajan kerrotaan tavanneen illalliskutsuilla Irakin sodassa loukkaantuneen veteraanin – tarjoutuen illan päätteksi maksamaan kaikki hänen sairaalakustannuksensa.

Veteraanin kerrotaan murtaneen palveluksensa aikana häntäluunsa ja molemmat nilkkansa. Hänellä on myös ongelmia näkönsä kanssa. Sotilas oli kertonut Pennille kärsivänsä edelleen saamistaan vammoista, jonka seurauksena näyttelijä oli kysynyt sotilaalta kuinka paljon tämän tulee vielä maksaa sairaalakustannuksiaan. Summan kuultuaan näyttelijä oli antanut veteraanille kaikki sairaalamaksut kattavan 15.000 dollarin shekin.

– Mies meni aivan shokkiin! Hän ei tiennyt mitä sanoa ja alkoi liikuttumaan, lähde kertoo tapahtuneesta sivustolle.

Sean Penn oli naimisissa poptähti Madonnan kanssa vuosina 1985 – 1989. Tuorein Oscar-palkinto tuli Pennille todellisena yllätyksenä. Tuotantoyhtiö ehti nimittäin jo peruuttaa voitonjuhlat, sillä he pitivät The Wrestler ja Slummien miljonääri -elokuvia niin ylivoimaisina voittajasuosikkeina. Toisin kuitenkin kävi, ja Milk-elokuva sai lopulta Oscarit parhaasta miespääosasta ja parhaasta käsikirjoituksesta.