Melanie Sykes meikittömänä – tältä näyttää herätessään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

43-vuotias Melanie Sykes kuuluu niihin julkkismaailman naisiin, jotka näyttävät huomattavasti oikeita ikävuosiaan nuorekkaammilta. Brittiläinen TV-juontaja ja malli aloitti taannoin Ultimo-vaatemerkin mallikasvona.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Melanie säilyy nuorena senkin vuoksi, koska on naimisissa itseään nuoremman 28-vuotiaan siipan kanssa. Neitokainen julkaisi juuri Twitter-kuvan, jossa hänet nähdään ilman meikkiä. Kuva todistaa, että usein täydessä tällingissä nähty nainen on erittäin kaunis myös ilman pakkelikerrosta. Sykes julkaisi kuvan esitelläkseen uusia korvalävistyksiään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Sykes oli aiemmin naimisissa italialaisen näyttelijä Daniel Caltagironen kanssa. Parilla on kaksi lasta, Roman ja Valentino. Aviopari erosi vuonna 2009, minkä jälkeen nainen tapaili nuorta 28-vuotiasta Jack Cockingsia. Sykes ja toyboy solmivat liiton toukokuussa. Nainen on poseerannut uransa aikana lukuisissa lehdissä, kuten alastomana vuonna 2011 Esquire-lehdelle.