Nainen koukussa vauvojen hoitotuotteisiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet kuinka tavallisia hedelmäosastolta löytyviä tuotteita voi käyttää myös kauneudenhoidossa. Yksi parhaimmista tuotteista lienee avokado, jolla on monipuolisesti erilaisia käyttötarkoituksia. Nyt eräs nainen on löytänyt kauneutensa salaisuuden vauvatuotteista.

Vauvoille ja pienille lapsille tarkoitetut tuotteet ovat yleensä erittäin tarkkaan tutkittuja ja laadukkaita. Nyt brittiläinen 42-vuotias Kristin Booker on paljastanut, ettei mene minnekään ilman vaippaihottuman hoitoon tarkoitettua rasvatuubia. Erikoiseksi tilanteen tekee monien mielestä se, että hänellä ei ole edes lapsia.

Nainen on kuitenkin niin ihastunut tuotteeseen, että käyttää sitä kokonaisvaltaisesti kauneudenhoidossaan muun muassa kuivissa huulissa. Hän myös vannoo muiden vauvatuotteiden nimeen, ja hänen kylpyhuoneestaan löytyy suuri määrä vauvoille tarkoitettuja öljyjä ja pesuaineita. Hän aloitti vauvatuotteiden käyttämisen jo teini-ikäisenä, eikä luopuisi niistä mistään hinnasta, Daily Mail paljastaa. Vauvatuotteet saattavat olla jopa huomattavasti aikuisten kosmetiikkaa edullisimpia.