Nicolas Cagen seksikuvat varastettu – päätymässä julkisuuteen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Nicolas Cage lukeutuu Hollywoodin tunnetuimpiin tähtiin. Parin viime vuoden aikana näyttelijä on joutunut kamppailemaan vararikon kanssa. Tähden voimavaroja ovat heikentäneet myös hänen Weston-poikansa päihdeongelmat.

Nyt Nicolas Cagella on kuitenkin hieman toisenlaisia ongelmia. TMZ-sivuston mukaan tähdestä ja hänen ex-tyttöystävästään Christina Fultonista on olemassa valokuvia joissa pariskunta harrastaa seksiä. Kyseiset kuvat ovat joutuneet varkaan kynsiin.

Kuvat varasti poliisin mukaan entinen talonmies Ricardo Orozco, joka murtautui Christina Fultonin kotiin huhtikuussa. Mies varasti neljä tietokonetta ja laatikon jossa kuvat olivat. Ricardo Orozco on sittemmin pidätetty. Viranomaiset eivät kuitenkaan ole onnistuneet toistaiseksi jäljittämään tähtien seksikuvia.

Näyttelijä Nicolas Cage, alunperin Nicolas Coppola, menetti kymmenien miljoonien omaisuutensa huonosti menneiden sijoitustensa ja veromätkyjensä takia. Hän joutui myymään linnansa, talonsa ja veneensä. Niidenkin jälkeen velkaa jäi vielä noin 14 miljoonaa dollaria. Cage sai kuitenkin äskettäin maksettua hieman veromätkyjään, sillä hän maksoi 360.545 dollaria verottajalle.