Mitä ihmettä? Miley Cyrusin exä on taas sinkku – vanha suola janottaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miley Cyrusin ja Liam Hemsworthin eron syynä olivat kaiketi naisen nolot esiintymiset ja tempaukset julkisuudessa. Liam pokasi pian uuden näyttävän latinonaisen itselleen, mutta nyt näyttelijäkomistus on sanonut kulkevansa jälleen vapaalla jalalla.

Romanttisessa mielessä latinokaunotar Eiza Gonzaleziin yhdistetty Miley Cyrusin ex-kihlattu Liam Hemsworth on sanonut Extra-lehdelle, että mies on edelleen sinkku. Vaikka Liam Hemsworth yhdistettiin Eizaan vain hetki ennen Mileyn eron virallistamista, on Hemsworth sanonut suhteen olleen väliaikaista. Toisin sanoen Eiza toimitti miehelle vain laastarisuhteen virkaa. Liam on nyt sen sijaan ylistänyt entisen rakkaansa Mileyn uraa ja menestystä.

– Olen erittäin onnellinen hänen menestymisestään, Liam jutteli lehdelle.

Monien epäilyt ovat heränneet, sillä vasta äskettäin Miley tunnusti kirjoittaneensa Liamille rakkauskirjeen, jossa hän pahoitteli käyttäytymistään ja tahtoi saada vielä yhden mahdollisuuden. Miley tunnusti kirjeessä myös rakkauttaan ja toivoi, että he voisivat nähdä ja selvittää asiat. Tuoreiden tapahtumien pelätään pian johtavan on-off -suhteessa ennenkin keikkuneen pariskunnan yhteenpaluuseen.

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth tapasivat vuonna 2010 ja he menivät viime vuonna kihloihin. He erosivat jo muutaman kerran aiemmin suhteensa aikana, mutta Liam muutti lopullisesti pois pariskunnan yhteisestä kodista MTV Video Music Awards -gaalan aiheuttaman kohun jälkimainingeissa.