Taylor Swift viihtyy Eurooppassa – etsii jo asuntoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatar Taylor Swiftin ystäväpiiriin kuuluu suuri joukko julkkiksia, joista tunnetuimmat ovat Los Angelesissa asuvat Selena Gomez, Katy Perry ja Kelly Osbourne. Nyt nainen on kuitenkin päättänyt laajentaa reviiriään entisen poikaystävänsä Harry Stylesin synnyinmaahan Iso-Britanniaan.

Taylor Swift etsii kuumeisesti asuntoa Lontoosta, koska neitokainen on kyllästynyt asumaan hotellissa Britannian pääkaupungissa vieraillessaan. The Sunin mukaan hän ei ole muuttamassa Lontooseen pysyvästi, mutta tahtoo itselleen eurooppalaisen kodin, ja hän rakastaa erityisesti Englantia.

Lisäksi Taylor saa tulevassa kodissaan enemmän yksityisyyttä kuin hotelleissa yöpyessään. Uusi lukaali olisi laulajan neljäs arvoasunto, joista vimeisin hankinta on Rhode Islandin 11 miljoonaa dollaria maksanut kartano.

23-vuotias laulaja tulee pian kokeilemaan siipiään myös näyttelijänä. Swift on kiinnitetty The Secret Service -vakoilujännäriin, jonka pääosassa nähdään Samuel L. Jackson. Myös muun muassa David Beckhamille, Leonardo DiCapriolle ja Adelelle on tarjottu rooleja elokuvasta. Taylor Swift voitti MTV Video Music Awardseissa parhaan naislaulajan videopalkinnon kappaleellaan I Knew You We’re Trouble.