Irrota kännykästäsi viikonloppuna – pysäyttävä video tekee siitä helppoa

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Älypuhelimet ovat aiheuttaneet sen, että esimerkiksi linja-autoissa ei nykyään näe maisemia katselevia ihmisiä, kun kaikki räpläävät puhelimiaan. Sama pätee ravintoloihin, elokuvateattereihin tai jopa kotisohvaan – puhelin on kädessä koko ajan ja kaikkialla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tänään alkava viikonloppu voi olla sinullekin toisenlainen, koska perjantain kunniaksi on nyt aika katsastaa eräs huippusuosittu video, jonka moni on varmasti nähnyt aiemminkin. YouTubessa on nimittäin niittänyt suosiota elokuussa julkaistu CharstarleneTV:n julkaisema video, jolla näytetään kuinka kännykät vaikuttavat ihmisiin.

Miehet ja naiset kuvaavat kaiken sekä kertovat ja ilmoittavat tekemisistään muille reaaliajassa. Kun ihmisten tulisi katsoa maisemia, ystävää, kumppania tai sukulaisia, tuijottavat he niiden sijaan puhelimensa näyttöä. Videolla esiintyvä nainen on ainoa, jolla ei ole puhelintaan mukana. Samalla hän on siis ainoa, joka kokee tilanteet itse.