Kelly Clarkson harrastaa seksiä missä tahansa: ”Olemme kuin kanit”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

American Idol -ohjelmasta supersuosioon noussut laulajatar Kelly Clarkson asteli hiljattain vihille Brandon Blackstockin kanssa. Nyt nainen on paljastanut Jay Lenon keskusteluohjelmassa vieraillessa viettävänsä kaiken vapaa-aikansa lähinnä vällyjen välissä touhuillen.

Kelly Clarkson sanoi keskusteluohjelmassa, että hän yrittää saada lasta tuoreen aviomiehensä kanssa. Osa arvelee, että neitokainen olisi jo raskaana, mutta Kelly ei ainakaan vielä myöntänyt asiaa kuuluisan televisiotähden vieraana.

– Olemme kuin kanit. Tahdomme vauvan nyt, ja harjoittelu tekee mestarin, Kelly Clarkson jutteli.

Clarksonin elämä on muuttunut melkoisesti uran alkuajoista, sillä hän on joutunut taannoin kärsimään jopa kodittomuudesta. Teksasista kotoisin oleva laulaja oli muuttanut Los Angelesiin tavoitellakseen unelmiaan.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitellusti, sillä laulajatähden asuintalo paloi poroksi samana päivänä, kun hän muutti sinne huonekaverinsa kanssa. Kaverukset joutuivat nukkumaan tämän jälkeen autossa ja kodittomien asuntolassa. Kaunottaren onneksi vaikea tilanne ei kuitenkaan jatkunut pitkään.