Lady Gaga avautui seksielämästään: ”Erittäin perverssiä ja pelottavaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljoonien naisten tyyli-ikoni Lady Gaga julkaisi uuden ARTPOP-albuminsa maailmanlaajuisesti 11. marraskuuta. Hiljattain hän raotti levyllä olevan Sex Dreams -kappaleen syntyperää, kun hän paljasti haaveilevansa vieraista miehistä sängyssään.

Nyt Gaga on paljastanut opetelleensa nauttimaan seksistä rakkauden kautta. Hän kertoi BBC-kanavan The Culture Show -ohjelman vieraana, että ei ollut ymmärtänyt rakastelemisen voimaa ennen Taylor Kinneyn kanssa seurustelemista.

– Aiemmat seksikokemukseni ovat olleet erittäin perverssejä, pelottavia ja kauhistuttavia, ja olin tämän vuoksi hyvin tunnoton. Tahdoin paeta niitä asioita, mutta nyt myöhemmin seksielämäni on ollut loistavaa, laulajatar avautui Miranda Sawyerille.

– Muutin itseäni urani alussa ihmisten ikoniksi ja se antoi minulle tavallaan seksuaalisen vapauden tunnetta. Vaikka esiintymisteni taustalla oli seksuaalista jännitettä, en tuntenut itseäni kovinkaan seksikkääksi.

Lisäksi nainen paljasti kuulleensa lapsena ääniä päässään, joka lopulta johti hänen niin sanottuun kieroutumiseen. Lady Gaga, eli Stefani Germanotta, kasvoi rikkaan ja uskonnollisen perheen jäsenenä. Hänet kasvatettiin Manhattanilla, jossa hän osallistui katoliseen tyttökouluun.