Carla ja Melissa Howe käänsivät katseet julkkisbileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläiset kaksossiskokset Carla ja Melissa Howe ovat tulleet kotimaassaan tunnetuksi lähinnä värikkäisen suhteidensa merkeissä, sillä molemmat ovat kaataneet sänkyynsä tunnettuja jalkapallotähtiä. Molemmat ovat poseeranneet myös Playboy-miestenlehden sivuilla.

Nyt Carla ja Melissa Howe on ikuistettu heidän osallistuessaan The Sunset Marquis 50th Anniversary Party -juhliin yhdessä monien muiden julkkistähtien kanssa. Kaksosilla oli tuttuun tapaan yllään melko paljastavat asut.

Kaksosista enemmän julkisuudessa ollut 22-vuotias Carla Howe on Playboy-mallikaunotar, joka nousi kohuotsikoihin harrastettuaan seksiä naimisissa olevan jalkapallotähti Patrice Even kanssa pariisilaisessa hotellissa. Howen samanikäinen kaksossisko Melissa Howe nousi niin ikään otsikoihin harrastettuaan seksiä jalkapallotähden kanssa, kun hän paljasti olleensa seksisuhteessa Ashleyn Colen kanssa.