Kodittomasta alkoholistista tehtiin tyylikäs pukumies

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa näkee kodittomia ja päihderiippuvaisia veteraaneja niin kadunkulmissa kerjäämässä kuin puistoissa nukkumassa. Toisinaan he asettavat rannoille ja tien varteen asetelmia, joihin ihmiset voivat lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyysmielessä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Moni yhdysvaltalainen auttaa auliisti näitä syrjäteille ajautuneita ja maan puolesta taistelleita ihmisiä. Nyt verkossa nähdään video, jolla esiintyy koditon veteraani Jim Wolf. Mies on ulkonäöltään epäsiisti, koska hänen hiuksensa ja partansa rehoittavat valtoimenaan, eikä hän ole vuosiin ollut osana normaalia yhteiskuntaa.

Videolla näytetään, kuinka tämä köyhyysrajan alapuolella alkoholiongelmansa kanssa elävä veteraani muuttuu siistiksi herramieheksi ainakin ulkonäöltään. Hänen hiuksensa ja kasvokarvoituksensa siistitään ja hän saa uuden puvun. Muutos on uskomaton, eikä Jimiä ole tunnistaa enää samaksi mieheksi. Muutoksen myötä mies on saanut elämänsä alustavasti hallintaan.