Monika Jagaciak kiinnitettiin Victoria’s Secretille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Puolalaissyntyinen mallikaunotar Monika Jagaciak ei ole vielä kovin tunnettu Suomessa, vaikka hän kuuluu Victoria’s Secret -brändin nouseviin mallikykyihin. Kaunotar on esiintynyt esimerkiksi Pradan, Dolce &Gabbanan ja Vercacen näytöksissä.

Nyt Monika on ikuistettu malliotoksiin kuvauksissa St. Bartsin saarella. Kyseistä paratiisisaarta käytetään usein kuvauspaikkana aurinkoisen sään, täydellisten rantojen ja turkoosin veden takia. Jac-lempinimellä tunnettu mallikaunotar verhosi muotonsa muun muassa turkoosiin uimapukuun ja vaaleanpunaisiin bikineihin.

19-vuotias Monika Jagaciak kirjoitti mallisopimuksensa vuonna 2007 IMG Models -firmalle. Siellä hän sai lempinimen Jac. Läpimurto alalle tapahtui vuonna 2009, kun neito debytoi New Yorkin muotiviikoilla ja esiintyi muun muassa Donna Karanin ja Calvin Kleinin näytöksissä.