Ricky Martin nauttii homoudestaan – haluaisi tulla uudelleen kaapista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Ricky Martin oli vuosia hiljaa seksuaalisesta suuntautumisestaan. Kaapista tulonsa jälkeen mies onkin sitten avautunut aiheesta runsaasti. Tähti kertoi taannoin, että kiusasi aiemmin homoja, kun ei vielä ollut hyväksynyt täysin itseään.

Mikäli Rickyä on uskominen, tällä hetkellä mies kuitenkin nauttii homoseksuaalin elämästä enemmän kuin koskaan. 41-vuotias poppari koki niin vapauttavana asian myöntämisen, että haluaisi kokea sen vielä uudestaan. Female First -sivuston mukaan Martin kertoi joutuneensa työstämään itsetuntoaan, jotta sai totuuden kerrottua.

– Väitän, ettei se ollut helppoa, mutta toivoisin, että voisin tulla uudestaan kaapista, koska se tuntui kuin olisin tehnyt yläfemman Jumalan kanssa, kommentoi Martin Facebook-sivustolla faneilleen.

Ricky Martin tunnetaan monista latinopop-hiteistään, joihin lukeutuvat kappaleet Maria, Livin la Vida Loca, Shake You Bon-Bon ja Private Emotion. Poptähti on puolustanut viime aikoina Miley Cyrusia verkossa. Hän työstää tällä erää myös omaelämäkertaa Santiago The Dreamer In A Land Among the Stars, jossa paljastaa elämänsä tärkeimpiä elementtejä. Hän aikoo kertoa faneilleen peloistaan, epävarmuuksistaan ja päämääristään, sekä hyvästä suhteesta omaan isäänsä.