Dildojen uusi sukupolvi: Star Wars tuottaa nautintoa naisille

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet erikoisia seksivälineitä ja surisevia leluja useasti. Nyt Avengers-teemaisten dildojen ja tunnettujen hahmojen näköisten sauvojen joukkoon liittyy kauan odotettu eroottisten lelujen sarja: Star Wars -seksivälineet ovat nyt nähneet päivänvalon.

Kerroimme taannoin Avengers-sarjakuvan innoittamista seksivälineistä. Nyt sama taiteilija, Balazs Sarmai, on hahmotellut Star Wars -elokuvasaagan tunnetuimmille jäsenille oman dildosarjan. Seksivälineet muistuttavat esikuviaan sekä värimaailmaltaan että erikoisominaisuuksiltaan. Kuvat julkaistiin miehen blogissa.

Vibraattoreita hehkutetaan elokuvista tutun sloganin avulla: ”Olkoon voima kanssanne”. Sarjaan kuuluu G-pistettä hyväilevän C-3PO-sauvan lisäksi naisten henkilökohtainen R2-D2-hieromalaite sekä pariskunnille sänkypuuhien iloksi tarkoitettu Stromtrooper-hyväilijä. Vielä ei ole tiedossa koska tuotteet päätyvät LELO-yhtiössä tuotantoon saakka.