Backstreet Boys Suomeen maaliskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestynein poikabändi Backstreet Boys saapuu maaliskuussa Suomeen. Ryhmän In A World Like This -kiertue on yksi kevään suurimmista areenakiertueista, ja se saapuu Helsingin Hartwall Areenaan 7. maaliskuuta.

Backstreet Boys juhlistaa tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan. Vuonna 1993 Floridan Orlandossa perustettu ryhmä on nyt yhdistänyt rivinsä ensimmäistä kertaa lähes kymmeneen vuoteen ja tulevalla kiertueella ovat mukana kaikki ryhmän alkuperäisjäsenet Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, A. J. McLean ja Kevin Richardson. Poikabändin levyjä on myyty yhteensä yli 130 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Yhtye sai oman tähtensä Hollywoodin Walk of Famelle viime huhtikuussa.

– On huikeaa päästä takaisin Eurooppaan osana maailmankiertuettamme. Edelliset Euroopan-konserttimme New Kids On The Blockin kanssa olivat mahtava kokemus ja yleisön palaute oli mieletöntä! Emme malta odottaa, että pääsemme takaisin vetämään täysin oman esityksemme. Erityisen hienoa tästä tekee se, että pääsemme näkemään fanejamme koko alkuperäisen ryhmän voimin, yhtye viestittää faneilleen.