Paratiisi maan päällä? Bikinimallit parveilevat luksussaaren rannoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalaissyntyinen mallikaunotar Monika Jagaciak ei ole vielä kovin tunnettu Suomessa, vaikka hän kuuluu Victoria’s Secretin uusiin kykyisin ja on esiintynyt esimerkiksi Pradan, Dolce & Gabbanan ja Vercacen näytöksissä.

Parhaillaan Monika asustaa St. Barthsin saarella useiden muiden supermallien kanssa, sillä he kuvaavat rannoilla Victoria’s Secretin uusia mallistoja. Eilen Monika kuvattiin poseeraamassa yhdessä Magdalena Frackowiakin ja Kelly Galen kanssa, mutta heidän lisäkseen saarella on suuri joukko muitakin mallikaunottaria.

19-vuotias Monika Jagaciak kirjoitti mallisopimuksensa vuonna 2007 IMG Models -firmalle. Siellä hän sai lempinimen Jac. Läpimurto alalle tapahtui vuonna 2009, kun neito debytoi New Yorkin muotiviikoilla ja esiintyi muun muassa Donna Karanin ja Calvin Kleinin näytöksissä.