Farrah Abraham osallistuu pariterapiaohjelmaan yksin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MTV-kanavan Teen Mom -sarjasta julkisuuteen noussutta Farrah Abrahamia on tituleerattu viime aikoina julkkistyrkyksi, koska hän näyttää tekevän lähes mitä tahansa saadakseen palan huomiota. Neito muun muassa tienasi sievoisen summan pornovideollaan ja osti silikonirinnat, joista on esitellyt viihdelehdissä.

Nyt 22-vuotias Farrah on tullut siihen tulokseen, että hänen parisuhdeongelmansa kaipaavat selvittämistä. Abraham on tällä hetkellä sinkku, mutta ei anna asian häiritä. Hän pohtii VH1-kanavan Couples Therapy -realitysarjassa, mitä oikein tekee väärin suhteissaan miehiin. Ohjelma tullaan näkemään televisiossa ensi vuoden alussa.

– Farrah nähdään ehdottomasti Couples Therapy -sarjan seuraavalla tuotantokaudella. Hän halusi epätoivoisesti jo edelliselle kaudelle, mutta koska hän ei saanut ketään menemään sinne kanssaan, Teen Mom -sarjan Catelynn ja Tyler pääsivät sinne hänen sijastaan, kommentoi sisäpiirin lähde Radar Online -sivustolle.

Ohjelmassa esiintyy ihmisiä Farrahin menneisyydestä. Perhe, ystävät ja entiset poikaystävät auttavat häntä näkemään, minkä takia nainen ei pysty muodostamaan toimivia parisuhteita. Joidenkin lähteiden mukaan on mahdollista, että Abrahamilla on salainen poikaystävä, joka ei osallistu kuvauksiin. Farrah kommentoi itse asiaa Twitter-blogissaan.

– Kuvaaminen ei ole mikään vitsi, kirjoitti neito palveluun.

Äskettäin Abrahamin kerrottiin ottaneen tatuoinnin jalkaansa, koska pitää itseään loistoäitinä. Ihokoristeessa on sydän-kuvion päälle ujutettu äiti-teksti. Viihdemedioissa on kiinnitetty huomiota myös neitokaisen muuttuvaan ulkonäköön. Silikonirintojen lisäksi myös kaunottaren huulet ovat vaikuttaneet saaneen lisämuhkeutta botox-pistosten avulla.