Huimasti laihtunut Jessica Simpson seksikkäämpi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatar ja realitytähti Jessica Simpson synnytti kesällä poikavauvan. Lapsi on hänelle ja kihlattu Eric Johnsonille toinen ja poika sai nimekseen Ace Knute Johnson. Jessica näyttää karistaneet raskauskilot ennätysnopeasti ainakin hänen Instagram-kuviensa perusteella.

Sen lisäksi, että Jessica kertoo olevansa jälleen mukana Painonvartijoiden kampanjassa, on hän myös osallistunut uimapukukuvauksiin. Tähden timmistä vartalonmallista saatiin esimakua tuoreissa Instagram-kuvista, eikä naisessa näytä ainakaan kuvien perusteella olevan piiruakaan ylimääräistä. Jessican kurvit ovat niin sanotusti kohdallaan.

Realitytähti allekirjoitti taannoin neljän miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Painonvartijat-laihdutusyrityksen kanssa. Hänet kiinnitettiin yrityksen mainoskasvoksi ja Jessica Simpson laihdutti taannoin viiden kuukauden aikana lähes 20 kiloa. Hän näyttää tehneen saman uudelleen, sillä kesällä hänet ikuistettiin huomattavasti pyöreämpänä.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Siveyden nimeen vannova neitokainen menetti neitsyytensä ensimmäiselle aviomiehelleen Nick Lacheylle, jonka hän tapasi 2000-luvun alussa. Pariskunnan realitysarjaa esitettiin MTV-kanavalla. He olivat naimisissa neljän vuoden ajan.