Kate Hudson säväyttää edelleen – viekotteleva kansikuva julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-näyttelijätär Kate Hudson kuuluu maineikkaaseen näyttelijäperheeseen, sillä hänen vanhempansa ovat Oscar-voittaja Goldie Hawn ja Bill Hudson. Menestyksekkään uran komediagenren parissa tehnyt tähti on naimisissa Muse-yhtyeen keulahahmon Matthew Bellamyn kanssa.

katehudson18112013

Nyt 34-vuotias näyttelijätär nähdään Harper’s Bazaar -muotilehden kannessa. Kate Hudsonilla on kuvassa yllään vaalea avarakauluksinen mekko. Tähti valittelee lehden haastattelussa, ettei hänellä ole varaa ostaa gaalatilaisuuksissa käyttämiään näyttäviä designer-vaatteita.

Kate Hudson on näytellyt elokuvissa Melkein julkkis, Kuinka hukata kundi 10 päivässä, Kasvukipuja, Morsianten sota ja Rakkaus lainassa. Hänet nähtiin taannoin Glee-musikaalisarjassa. Hudson oli aiemmin naimisissa muusikko Chris Robinsonin kanssa, mutta sittemmin tähti meni naimisiin Muse-tähti Matthew Bellamyn kanssa. Pari on tällä hetkellä kihloissa.