Lily Allen kärsi nettikommenteista: ”Ihmiset olivat todella inhottavia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Lily Allenin perheonni alkoi taannoin traagisesti, kun hän joutui kärsimään kaksi keskenmenoa ennen ensimmäisen lapsen syntymistä. Toinen keskenmenoista tapahtui kuudennella raskauskuukaudella laulajan kohtaaman sairauden vuoksi.

Nyt Lily on avautunut kokemuksistaan ja kertonut, että eniten hän kärsi ihmisten kommenteista.

– Ihmiset olivat todella inhottavia, ja opin nopeasti, että internet oli viimeinen paikka, jossa minun kannatti viettää aikaani. Ajattelen tapahtuneita kauheuksia edelleenkin noin 25 kertaa päivässä, Lily Allen jutteli The Observer -lehdelle.

Hän kuitenkin saavutti paljon myös tukea, ja eniten hän kiittää aviomiehensä Sam Cooperin antamaa voimaa. Nyt kahden terveen lapsen ja pienen tauon jälkeen hän on valmis valloittamaan esiintymislavoja uudelleen. Lily on pitänyt tarkoituksella taukoa musiikkibisneksestä keskittyäkseen perhe-elämäänsä aviomiehensä Sam Cooperin kanssa.

28-vuotias englantilainen laulaja-näyttelijä Lily Allen nousi kuuluisuuteen vuonna 2005 MySpace-palvelun kautta. Laulajatar on nykyisin naimisissa Sam Cooperin kanssa ja tekee vahvaa paluuta musiikkibisneksen pariin. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, Ethel ja tämän vuoden alussa syntynyt Marnie Rose.