Hyvää kansainvälistä miestenpäivää! Kondomimerkki suosittelee lahjaksi seksiä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vuodesta 1999 saakka vietettyä kansainvälistä miestenpäivää juhlitaan parhaillaan ympäri maailmaa. Päivän tarkoituksena on kiinnittää huomiota miesten ja poikien terveyteen, suhteiden parantamiseen, tasa-arvon edistämiseen ja myönteisten miesroolimallien korostamiseen.

Miehet kokevat eniten syrjintää lähinnä perheisiin, parisuhteisiin ja lastenhoitoon liittyvissä asioissa. Vaikka naisten tasa-arvoisuutta toitotetaan jatkuvasti, joutuvat miehetkin toisinaan todistelemaan olemassaoloaan. Nyt Durex tahtoo kantaa kortensa kekoon miesten puolesta – ja kuinkas muutenkaan kuin kannustamalla naisia seksiin heidän kanssaan.

Jotta mies tuntisi olonsa spesiaaliksi juhlapäivän kunniaksi, voi nainen miellyttää häntä sillä kaikkein kauneimmalla asialla, eli seksillä. Kansainvälisen miestenpäivän illan voi muuttaa kiihkeäksi intohimon yöksi, jota jokainen kaksilahkeinen varmasti arvostaa.

Femail Firstille vinkkejä jakanut Durex kehoittaa naisia ensin tiedustelemaan miehen salaiset haaveet seksiiin liittyen. Naisen on hyvä tietää, mikä on se suurin kiihoke, ja ottaa sen jälkeen ohjat omiin käsiinsä. Jotta tyydytys olisi molemminpuolinen, täytyy juhlasankarille antaa mahdollisuus fantasioidensa toteuttamiseksi. Siitä hyötyvät molemmat osapuolet.