Tästä syystä internet on olemassa! Lihava tipu istuu kissan päällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aluksi voisi mainita, että kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun uutisoimme jokseenkin kyseenalaisesta materiaalista, joka päätyy internetin uumenista älylaitteemme ruuduille. Kuten sanottu, yksinkertaiset asiat kiehtovat ihmisiä yleensä eniten.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kiinnostus tuplaantuu, mikäli asiaan liitetään kissa. Tällä kertaa valokeilaan nouseekin kissavideo, jossa makaa harmaasävyinen Rosie-niminen lemmikki. Kisumirrin päivälepo sujuu muuten normaaliin tapaan, paitsi poikkeuksena on sen pään päällä istuva tipu.

Kissan ilmeestä näkee, kuinka mielissään se on päällään istuvasta linnunpoikasesta. Eläin ei kuitenkaan tee elettäkään keltaisen kaverin poistamiseksi, vaan tyytyy tuijottamaan syvään tyhjyyteen. Videon on julkaissut tubbytubbytubstubs-nimimerkki, ja hänen YouTube-kanavaltaan voi seurata tämän parivaljakon puuhia enemmän.