Sikailu kostautui välittömästi – Siperia opetti törttöjä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkko on pullollaan erilaisia toilailuvideoita, joilla nähdään joko tahallisesti mokailevia tai vahingossa hämmennystä aiheuttavia ihmisiä. Nyt toisten kustannuksella nauramisesta nauttivien iloksi on julkaistu koostevideo noloista tilanteista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähdään kuinka karma korjaa satoaan. Monet videon pääosassa olevat ihmiset nimittäin aiheuttavat ongelmansa itse typerän käyttäytymisensä tuloksena. Videolla nähtävät tapahtumat ovat verrattavissa tilanteeseen, jossa nenä pystyssä kulkeva nirppanokka kompastuu omiin jalkoihinsa.

Neljä minuuttia kestävälle koosteelle on ikuistettu muun muassa venäläisten kuvaamia liikennetapahtumia, joissa autoilijat turvautuvat uskomattomiin ratkaisuihin, mutta joutuvat lopulta kiipeliin. Älkää kokeilko näitä kotona.