Hulk Hogan suunnitteli itsemurhaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuin showpainija, wrestling-tähti Terry ”Hulk Hogan” Bollea, muistetaan viime aikoina erityisesti seksivideonsa ansiosta, mutta myös ongelmistaan alkoholin ja virkavallan kanssa. Miehen alamäen voidaan kertoa alkaneen vuoden 2007 avioerosta.

Hulk Hogan erosi taannoin varsin myrskyisästi vaimostaan Lindasta. Pariskunta ajautui avioeroon sen jälkeen, kun Linda alkoi epäillä miestään uskottomuudesta. Ero käynnisti miehen surkeimman jakson elämässä. Hulk Hogan kuvaili tuntemuksiaan nyt kuusi vuotta myöhemmin Oprahin vieraana.

– Kaikki oli hämärää ja tapahtui kerralla. Aloin myös juomaan paljon alkoholia. Vaikka olen aina miettinyt, kuinka joku päätyy itsemurhaan, muistan tuolloin ajatelleeni sen olevan helppo keino päästä kaikesta kurjuudesta pois. Ajattelin, että miksi en korjaisi asioita kerralla.

Entinen showpainija suunnitelee omasta elämästään kertovaa elokuvaa. Miehellä on jo mielessään sopiva mies esittämään häntä itseään – oma poikansa Nick. Vielä ei ole selvää, keskittyisikö elokuva wrestling-tähden painivuosiin vai niiden jälkeiseen elämään.

Hulk on tällä hetkellä naimisissa 37-vuotiaan Jennifer McDanielin kanssa. Seitsemän vuotta sitten kuvatulla, ja viime vuonna julkisuuteen nousseella seksivideolla lihaskimppu nähdään petipuuhissa parhaan ystävänsä Bubba the Love Spongen silloisen vaimon Heather Clemin kanssa.