Poptähti Sanni: ”Levylle ei päätynyt rakkaushömppää”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuluneen vuoden aikana Suomi on saanut uuden raikkaan poptähden, kun Sanni on valloittanut monien sydämet upeilla hittikappaleillaan. Stara tapasi kauniin nuoren naisen helsinkiläisessä kahvilassa haastattelun merkeissä.

Sanni on ollut lapsesta lähtien luova, ja aiemmin hänen touhuiluunsa kuului myös piirteleminen ja tarinoiden kirjoittaminen. Hän voitti Napero-Finlandian kahdeksanvuotiaana 3.000 muun kilpailuun osallistuneen joukosta. Tarinankerronta on jatkunut myös hänen kappaleissaan. Sannin biiseissä ei lauleta pelkästään rakkaudesta.

– Sotke mut -levyllä on toki kappaleita, joilla lauletaan ihmissuhteista, mut siellä ei kuitenkaan ole sellasta biisiä, joissa kuvailisin sitä tunnetta, kun on rakastunut ja liitelisi pilvilinnoissa. Levylle ei päätynyt valtaisaa rakkaushömppää, Sanni kertoi.

– Ehkä näin parikymppisenä ei voi vielä kai laulaakaan ikuisesta rakkaudesta. Sen sijaan mä laulan esimerkiksi Dementia-biisissä sellaisesta yhden illan rakkaudesta. Rakkautta voi olla myös monessa muodossa, mut mun elämässä se ei ole tällä hetkellä sellaista pysyvää tai mielettömän pitkäjänteistä rakkautta – paitsi musiikkia kohtaan.

– Mä oon punninnut tätä asiaa ja miettinyt, että mun duuni on mulle se suurin rakkaus. Jos lähipiirissä on vaikka joku, joka kamppailee kosmisen yksinäisyyden kanssa, niin mun on tosi vaikea samaistua siihen. Kun mulle tää mun musajuttu merkitsee niin paljon. Jotenkin mä oon nyt löytänyt sen mitä haluan tehdä ja se täyttää tosi paljon sitä tyhjää tilaa.