Sanni, oletko näyttelijä vai laulaja?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen nuori tähti Sanni tuli suurelle yleisölle tutuksi alunperin valkokankaalta, kun hänet kiinnitettiin kotimaisen elokuvan naispääosaan. Sannia kuvaillaan nykyisin sanoilla laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä.

Useita hittejä radioaalloille saaneen neitokaisen näyttelijä-titteli tuli siitä, kun hän tähditti Miss Farkku Suomi -elokuvaa. Sattuman kautta Sanni osallistui koekuvauksiin silloisessa opinahjossaan Sibelius-lukiossa. Stara tiedusteli Sannilta onko hän mieluummin näyttelijä vai laulaja.

– Eniten mä ehkä kuitenkin olen se lauluntekijä, koska oon kirjoittanut ensimmäisiä kappaleita jo yhdeksänvuotiaana yhden ja kahden soinnun kanssa. Mun ensimmäisen biisin nimi oli Friends Forever. Vietin tosi paljon aikaa oman huoneen uumenissa ja opiskelin kitaransoittoa ja vähän pianoa, että sain tavallaan ne työkalut siihen luomiseen, Sanni paljastaa ja myöntää, että hänen on vaikea panna itseään vain yhteen kategoriaan.

– Jos mä oisin vaikka opiskellut näyttelemistä Teatterikorkeakoulussa, niin voisin mennä se näyttelijä-sana edellä. Nyt mä meen vain minä-sana edellä. Tässä elämäntilanteessa mä oon nyt tätä. Jos 13-vuotiaalle minälle ois sanottu, et Sanni hei kakskymppiseen sulla on tällainen elämäntilanne ja oot tehnyt oman levyn ja sulla on hirvee meininki päällä. Ja se, että oon vielä valmistunut Sibelius-lukiosta tän kaiken ohella, niin en mä ois varmaan sitä silloin uskonut.