Miley Cyrusin vanhemmat katselevat sekoilua sormien läpi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Miley Cyrusin perhe on ollut tyttären suosion jälkeen valtavan paineen alla, ja Mileyn vanhemmat ovat hakeneet tässä ajassa myös avioeroa. Viimeisin käänne tapahtui kesällä, kun pariskunta perui aiemmin tekemänsä avioerohakemuksen terapiaistuntojen tuloksena.

Miley Cyrus retostelee nykyisin avoimesti otsikoissa puolialastomana, kieltään näytellen, peppuaan heilutellen ja marisätkiä poltellen. Nämä tekemiset eivät kuitenkaan hetkauta hänen vanhempiaan, sillä Miley on julkisesti kertonut, että hänen Tish-äitinsä on hyvin avoimilla mielin tyttärensä suhteen. Tish ei tuomitse lapsensa touhuja.

Perez Hiltonin blogin mukaan äiti ei järkyttynyt edes siitä, että Miley pani hiljattain ”jointin” palamaan MTV European Music Awards -gaalan esiintymislavalla. Harva isä myöskään tahtoo nähdä vähäpukeista lastaan keinuttamassa vartaloaan miljoonayleisön edessä. Miley Cyrusin isä Billy Ray Cyrus on kuitenkin kertonut, että toivoo vaiheen olevan vain väliaikaista.