Ällistyttävä naamiaisasu säikäyttää varmasti – kuin Lordin jäsen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Elder Scrolls V: Skyrim -peli on ilmestynyt jo pari vuotta sitten, mutta silti se on edelleenkin monen fantasiapelejä tahkoavien suosikkilistalla. Pelimaailma ulottuu muinaisiin viikinkisaagoihin ja siksi myös sen maisemat ja hahmot ovat osaltaan mystisiä.

Starkfelt17-nimimerkki on julkaissut äsken Reddit-palveluun kuvan, jossa hän poseeraa itsetekemässään Skyrimin Dragonbone Armorissa. Kyseinen asu on yksi yhteen pelissä olevan version kanssa. Skyrim-pelin tietosivuston mukaan Dragon Armor on rakennettu pelissä lohikäärmeen luista.

Emme tiedä mistä pukuun pukeutunut mies on asunsa tehnyt, mutta jälki on kerrassaan upeaa. Pelissä puku täytyy kerätä tai valmistaa itselleen yksi pala kerrallaan. Redditorin kuvat ovat saaneet suurta ylistystä osakseen, ja moni haaveilee samanlaisen asukokonaisuuden rakentamisesta myös tosielämässä.